Foto'sBruidswerk
Bruidsboeketten zijn er in alle soorten en maten. Daarnaast valt ook te denken aan een autoversiering, corsages en polscorsages, tasjes, kinderbloemwerk, handgedragen bollen, bedankjes, kerkversieringen enz.

De bloemen komen rechtstreeks van de groothandel/veiling en zijn daardoor gegarandeerd vers.
Elk bloemstuk is persoonlijk maar betaalbaar.

Door op de thumbnail hiernaast te klikken gaat u naar het bruidsalbum, waarin u een deel van de mogelijkheden kunt zien.


klik op de thumbnail om naar het bruidsalbum te gaan
 

Rouwwerk
Bloemwerk voor een begrafenis, crematie of herdenking hoeft niet standaard te zijn. Met persoonlijke accenten kan een bloemstuk aangepast worden aan vrijwel iedere wens. Kistversiering, grafstuk, bloemstuk voor een mortuarium, kerk of zaal.
Grafwerk kan voorzien worden van een lint naar keuze of een persoonlijke (afscheids)tekst.
In overleg kan ieder bloemstuk op de plaats van bestemming afgeleverd worden.
Door op de thumbnail hiernaast te klikken gaat u naar het rouwalbum, waarin u een aantal voorbeelden van grafwerk kunt zien.klik op de thumbnail om naar het rouwalbum te gaan
 

Kerst 2006
Twee weken voor kerstmis is er ieder jaar opnieuw een open dag bij Bloemsierkunst Petra Eijssen waar vele tientallen kerststukken en stukjes te bewonderen en te koop zijn. Daarnaast is er ook een groot assortiment materialen te koop om in zelfgemaakte kerstukjes te verwerken. In de fotogalerie "Kerst 2006" ziet u een deel van de stukken die op de open dag met Kerst 2006 (zondag 10 december 2006) te koop waren.
Door op de thumbnail hiernaast te klikken gaat u naar het "foto-album Kerst 2006" waarin een aantal voorbeelden van deze kerststukjes de revue passeren.

klik op de thumbnail om naar het foto-album "Kerst 2006" te gaan
 

Overig werk
Voor iedere gelegenheid kunt u bij Bloemsierkunst Petra Eijssen terecht voor bijpassend bloemwerk. Denk ook eens aan een verjaardagscadeau, moederdag, bloemenbonnen, bloemstukjes, bloemschikmateriaal etc.
Heeft u zelf ideeën of wensen, vertel het ons en we kunnen dit verwerken in uw bloemstuk.
Door op de thumbnail hiernaast te klikken gaat u naar het "foto-album overig" waarin een aantal voorbeelden van bloemwerk de revue passeren.

klik op de thumbnail om naar het foto-album "overig" te gaan
home
 ©2006-2019 Bloemsierkunst Petra Eijssen Geleen