Bruidswerk


Bij een bruidspaar horen bloemen.
Die bloemen moeten perfect passen bij het paar. Een persoonlijk gesprek is daarom heel belangrijk.
Weten wat iemand mooi vindt, de haardracht, maar zeker ook hoe de jurk en/of het kostuum eruit zien zijn gegevens die het boeket iets extra's kunnen geven.
Het soort bruidsboeket en/of versieringen kunnen tijdens het gesprek naar voren komen.
Niet alleen klassieke boeketten maar ook polsboeketten, tasjes, hals- en haarsierraden, kinderstukjes, autoversieringen, kerk- en zaalversieringen, alles aangepast aan de wensen van het bruidspaar.

Maak voor een persoonlijk gesprek een afspraak!

Werkt u overdag en bent u niet in staat om (samen) langs te komen tijdens winkeluren? Dat hoeft geen probleem te zijn, even een belletje en we maken een afspraak in de avonduren of in het weekend.bruidsboeket

klik op de thumbnail
voor meer voorbeelden

bruidsroos


 
Het door u gewenste bruidswerk wordt afgeleverd op de plaats van uw keuze. Vaak is dat voor de vrouw het ouderlijk huis en voor de man het eigen (toekomstige) huis.
Niets is echter standaard tijdens een bruiloft. Je trouwt tenslotte slechts één keer met de prins(es) van je dromen! In een persoonlijk gesprek kunnen we al uw wensen en de bijbehorende mogelijkheden op een rijtje zetten.
Alhoewel de zaak in Geleen is gevestigd, behoort ook het afleveren van bruidswerk in andere plaatsen in Limburg als Maastricht, Meerssen, Heerlen, Sittard, Vaals, Valkenburg, Roermond etc. tot de mogelijkheden.


 
  Voorbeelden van bruidswerk zijn te vinden in de galerie door hier te klikken.

Overigens; alle foto's zijn eigen foto's van eigen werk.
Gelieve daarom het copyright op deze foto's te respecteren.

Uiteraard ziet u hier slechts een klein deel van de mogelijkheden.
Bij een individueel gesprek kunt u kiezen uit een zeer breed scala van voorbeelden.
 

 


home
 ©2006-2019 Bloemsierkunst Petra Eijssen Geleen